Livestreams terugkijken

terug naar Bieb070@Home

De Spaanse Miguel Sucasas is een zeer getalenteerde saxofonist. Samen met zijn band geeft hij spetterende Jazzoptredens door heel Europa. Daarnaast componeert hij en geeft hij muzieklessen. In 2014 kwam zijn eerste album uit onder de naam Four Corners Quartet, waarop door hemzelf gecomponeerde nummers staan.

On The Jazz is een combinatie van easy listening en jazzy muziek. Daarmee maken zij jazzmuziek voor iedereen toegankelijk. Op geheel eigen wijze steken zij jazznummers in een eigen jasje, easy listening nummers in een jazzy sfeer en popballads in een eigen stijl.

Duik in het het verhaal 'De Sprinkhaan' met rasverteller en muzikant Marin Millenaar. De Sprinkhaan is een vrije en muzikale bewerking naar het magisch realistisch sprookje van Ransom Riggs, uit diens bundel Bijzondere vertelsels.

Sanne Kappert geeft een kunstworkshop voor kinderen vanuit bibliotheek Leidschenveen met het thema Oud en Nieuw. Laat je in deze online workshop inspireren door knalvormen uit de Popart.

Bart Chabot is een dichter, een schrijver en een podiumdier. Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelt een tomeloze energie en verbeelding die is vastgelegd in zijn poĆ«zie, verhalen en biografieĆ«n.

Fred Zuiderwijk gaat in gesprek met Dennis Weening. Een afwisseling tussen verhalen over Den Haag, het leven in de spotlights en het werken voor radio en televisie.