Online aanbod voor volwassenen

Altijd open

Bij de online bibliotheek krijg je toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Online de Nederlandse taal oefenen

Thuis oefenen met de Nederlandse taal, rekenen of inburgeren? Wij hebben alle handige websites op een rij gezet.

Livestream terugkijken

Wat betekent het om te leven met autisme? Judith Visser en Erik Jan Harmens onderzoeken ieder op hun eigen manier wat het betekent om te leven met een vorm van autisme. Ze gingen in gesprek met tv-presentator Filemon Wesselink.

Podcasts luisteren

Schrijvers, dichters en denkers gaan met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving in onze podcast.

Download de ThuisBieb app

Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit. Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Nieuwe e-books

Veelgestelde vragen over e-books

De online Bibliotheek is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek.
Via de online Bibliotheek heb je als bibliotheeklid toegang tot e-books en luisterboeken. Alle informatie over hoe je de online Bibliotheek gebruikt, vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.

E-books lezen: dat kan altijd en overal

Niet gevonden wat je zocht?