Online aanbod voor volwassenen

Altijd open

Bij de online bibliotheek krijg je toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Online de Nederlandse taal oefenen

Thuis oefenen met de Nederlandse taal, rekenen of inburgeren? Wij hebben alle handige websites op een rij gezet.

Vlog van Patty

#blijfthuis is niet alleen lastig voor de bezoekers van de bibliotheek, maar ook voor de medewerkers. In deze vlog vertelt Patty wat ze mist en geeft ze tips!

Podcasts luisteren

Schrijvers, dichters en denkers gaan met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving in onze podcast.

Nieuwe e-books

Veelgestelde vragen over e-books

De online Bibliotheek is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek.
Via de online Bibliotheek heb je als bibliotheeklid toegang tot e-books en luisterboeken. Alle informatie over hoe je de online Bibliotheek gebruikt, vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.

E-books lezen: dat kan altijd en overal

Niet gevonden wat je zocht?