Zoek je inspiratie voor Sinterklaas?

We hebben de leukste tips op een rij gezet.

E-book Woezel & Pip

Dromenjager (Amsterdam) Aftellen tot Sinterklaas

Een hartverwarmend avontuur, boordevol herkenbare sinterklaasmomenten.

Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes. En van de Wijze Varen krijgen alle vriendjes in de Tovertuin sinterklaasles. Maar dan begint het op de grote dag te stormen. Alles vliegt in het rond, zelfs de mijter van Sinterklaas! Kan hij het hok van Woezel en Pip wel vinden?

Woezel & Pip - Theater - SinterWoezel & Pietje Pip

Het Sinterklaasjournaal

Vanaf 9 november is het Sinterklaas journaal weer op TV te zien. Hieronder vind je de link naar het Sinterklaas journaal.

Sinterklaas leest voor

Met opa naar de Sint' van Stefan Boonen en Marja Meijer, voorgelezen door niemand minder dan Sinterklaas.

Maranke Rinck SuperSint

Marie houdt veel van boeken, vooral van stripboeken die over superhelden gaan. Als ze samen met haar vader de hond uitlaat in het park, ontmoeten ze een oude man. Hij vertelt verhalen over Sinterklaas, maar hoe komt het dat hij die zo goed kent? Prentenboek...

Bekijk dit boek

Luisterboeken over Sinterklaas

Luister en zing mee!

Het boek Sinterklaasliedjes van Mark Janssen, een feestje, vol liedjes en prachtige illustraties. Luister de liedjes gratis op Spotify, print de kleurplaat of de cadeau labels van uitgeverij Lemniscaat.

Sinterklaas ideeën voor thuis

Met Kleuteruniversiteit richting 5 december! Print de aftelkalender, oefen rijmwoorden en cijfers en letters, dit alles naturlijk in het thema van Sinterklaas.

Prentenboeken over Sinterklaas

Dans je mee met Coole Piet?

Zing je mee met Lucilla Bellinga?

Sinterklaasboeken