Piano en oefenruimte

Pianospelen kan overal. Op het station, maar ook in onze bibliotheek! Op de muziekafdeling staat een digitale piano klaar voor gebruik. U mag er een uur op spelen. Gratis als u lid bent. Er is ook een studieruimte om rustig piano te studeren. Daarvoor betaalt u een klein bedrag.

Spelen op de digitale piano 
De digitale piano (Yamaha N100) imiteert het geluid van een normale, akoestische piano. Wilt u hem gebruiken? Geef dat dan aan bij de balie. U kunt de digitale piano niet reserveren. Is de piano vrij, dan kunt u een maximaal een uur spelen. Als er daarna niemand anders wacht, mag u natuurlijk gewoon verder spelen.

Studeren in de muziekstudiecel 
In de studieruimte kunt u rustig studeren op een Steinbergpiano. Dat kan twee uur per dag. Kom langs in de Centrale Bibliotheek (vierde verdieping) om te reserveren of bel met 070 353 44 40 of 070 353 44 47.

Tarieven en borg
Voordat u de digitale piano en de muziekruimte mag gebruiken, betaalt u een borg. Het bedrag van de borg krijgt u terug zodra u de hoofdtelefoon weer terugbrengt. En als u de muziekstudieruimte niet meer gebruikt. Op de digitale piano spelen is gratis als u lid bent. Niet-leden betalen een vast bedrag. Ook voor de muziekstudieruimte rekenen wij vaste tarieven.