Webinar Letter voor letter, boek na boek

Gepubliceerd op: 2 september 2020 19:51

Woensdag 16 september van 15.00-16.15 uur

Letter voor letter leren lezen.
Woord voor woord leren begrijpen.
Boek na boek gaan genieten van verhalen.

Spreker 1: Charlotte Dematons
Charlotte Dematons maakte een boek over letters, zonder woorden maar met veel verhalen waar het plezier van afspat: Alfabet. Tijdens deze webinar geeft zij ons een kijkje in het ontstaan van dit bijzondere boek en hoe je dit boek in de groep kunt gebruiken.

Spreker 2: Meester Sander
Meester Sander is zelf kleutermeester en weet als geen ander hoe je leren leuker en actiever kan maken met de inzet van ICT. Op zijn website staan enorm veel blogs en filmpjes met tips. Zeker komt ook de link met leesbevordering aan bod.

Spreker 3: Roos Visser
Roos Visser van Bibliotheek Den Haag maakt filmpjes voor Lezen nou! Dat doet ze met veel humor en kennis van zaken. Zij zorgt dat jouw boekenkennis weer helemaal op peil is om het nieuwe schooljaar goed te beginnen.

Praktische zaken:
Deelname is gratis.
Aanmelden is noodzakelijk.
Er is plaats voor 3000 personen, wees er snel bij!

In samenwerking met Bibliotheek Rotterdam. Dit webinar is voor leerkrachten basisonderwijs en alle andere geïnteresseerden. Kijk met het hele team samen op school of lekker vanuit de hangmat thuis!