Heropening Bibliotheken

Gepubliceerd op: 25 mei 2020 10:49

De bibliotheken zijn weer open! Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die Bibliotheek Den Haag de komende tijd biedt aan onderwijs en kinderopvanginstellingen.

Onze dienstverlening draait weer bijna als vanouds! Dit betekent dat de reguliere openingstijden op een aantal vestigingen vanaf 31 augustus weer worden gehanteerd. Boeken en materialen hoeven dan ook niet meer in quarantaine, uit onderzoek is gebleken dat de verspreiding via materialen nihil is.

U bent ook weer welkom in de bibliotheek om met de groep boeken te ruilen of een groepsbezoek te doen. Dit gaat wel volgens afspraak. U kunt bezoeken aanvragen via onze website of telefonisch bij uw bibliotheek filiaal.

Onze collega's die werkzaam zijn binnen de scholen en kinderopvang zullen in overleg bij jullie langskomen, wanneer dit (nog) niet gewenst is dan is hiervoor begrip.
Wij kunnen eventueel op andere manieren van dienst zijn om zo de leesbevordering levendig te houden en uw groep van leuke nieuwe boeken(tips) te voorzien.

Voor alle vragen met betrekking tot onderwijs kunt contact opnemen met onze educatie afdeling, wij helpen u graag verder.

Tot ziens bij Bibliotheek Den Haag!