Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Onze website is vernieuwd

2 augustus 2019

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de bibliotheek heeft een nieuwe website! Niet alleen het uiterlijk is veranderd, maar u vindt bijvoorbeeld ook veel meer collectietips en er zijn wat wijzigingen in ‘Mijn bibliotheek’ .

Bekijk details van Onze website is vernieuwd

• Herinnering per e-mail

31 juli 2019

Ontvang een bericht voordat uw leentermijn verstrijkt.

Bekijk details van Herinnering per e-mail

• Bezoek de StrandBibliotheek op de Scheveningse Pier!

11 juli 2019

Onze mobiele strandbibliotheek in de vorm van een strandhuisje siert in de maanden juli en augustus 2019 de Scheveningse Pier.

Bekijk details van Bezoek de StrandBibliotheek op de Scheveningse Pier!

• Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

11 juli 2019

Met uitzondering van de Centrale bibliotheek en bibliotheek Escamp zijn de wijkbibliotheken in de zomervakantie van 22 juli t/m 1 september 2019 op maandag gesloten.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

• 6 weken lenen in de zomervakantie

11 juli 2019

De zomermaanden komen eraan! Tijd voor ontspanning, dagjes weg en misschien een lekkere vakantie.

Bekijk details van 6 weken lenen in de zomervakantie

• Veranderingen bij online aanvragen uit andere bibliotheken

11 juli 2019

Materialen die niet in onze collectie zitten kon u altijd zelf online aanvragen. Daar is nu tijdelijk enige verandering in gekomen.

Bekijk details van Veranderingen bij online aanvragen uit andere bibliotheken

• Doe mee met BiebPanel en geef uw mening

18 juni 2019

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

Bekijk details van Doe mee met BiebPanel en geef uw mening

• Powerbank actie

1 mei 2019

Met een Ooievaarspas kunt u gratis lid worden van de bibliotheek. Voldoet u aan de actievoorwaarden dan ontvangt u een gratis powerbank als u lid wordt.

Bekijk details van Powerbank actie

• Lancering vernieuwde e-booksapp

2 april 2019

Op dinsdag 2 april wordt de vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd. Hierin zijn de problemen verholpen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan liepen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er ePUB3-bestanden mee lezen.

Bekijk details van Lancering vernieuwde e-booksapp

• Geslaagde avond bij Museumnacht Kids!

19 maart 2019

Afgelopen zaterdag was een bijzondere Museumnacht Kids voor de Bibliotheek Den Haag. Er zijn veel kinderen blij gemaakt in het Gemeentemuseum Den Haag.

Bekijk details van Geslaagde avond bij Museumnacht Kids!