Alle filialen van Bibliotheek Den Haag gesloten m.i.v. 15 december

Gepubliceerd op: 14 december 2020 16:44

Corona

De Haagse bibliotheken moeten vanaf dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 opnieuw dicht voor bezoekers. De sluiting volgt op de beslissing van het kabinet over te gaan tot een strenge lockdown om het coronavirus te bestrijden.

We kunnen ons voorstellen dat dit voor iedereen erg ingrijpend is. Ter informatie zetten we alvast een aantal dingen op een rijtje waarover u zich geen zorgen hoeft te maken:

• Bereikbaarheid: onze bibliotheken zijn van ma t/m vrij telefonisch bereikbaar tussen 12.00 en 17.00 uur.
  • Boeteregeling: maakt u zich geen zorgen over boetes. Die berekenen we niet vanaf het moment dat we dicht zijn en zo lang de sluiting duurt.
  • Reserveren: tijdens de sluitingsperiode, kunt u niet meer reserveren. Al gemaakte reserveringen zijn af te halen als de bibliotheken weer open gaan.

Alternatieve dienstverlening

We denken na over andere mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn. Uiterlijk donderdag informeren we u daar over, via www.bibliotheekdenhaag.nl, onze social mediakanalen en per mail als u zich voor onze nieuwsbrieven heeft aangemeld.

In de tussentijd willen we u wijzen op de online bibliotheek. Als lid van Bibliotheek Den Haag kunt u gebruik maken van het aanbod e-books en luisterboeken daar. Kijk hier voor alle informatie daarover.

We houden u op de hoogte!

Via de website en onze social mediakanalen brengen we u op de hoogte van ontwikkelingen en onze dienstverlening.