Alle filialen van Bibliotheek Den Haag gesloten m.i.v. 5 november

Gepubliceerd op: 3 november 2020 09:47

De Haagse bibliotheken moeten vanaf donderdag 5 november tot nader order opnieuw dicht voor bezoekers. De sluiting volgt op de beslissing van het kabinet over te gaan tot een tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown om het coronavirus te bestrijden.

We kunnen ons voorstellen dat dit voor iedereen een ingrijpende beslissing is. Ter informatie zetten we alvast een aantal dingen voor u op een rijtje:

• Bereikbaarheid: onze bibliotheken zijn van ma t/m vrij telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
  • Boeteregeling: maakt u zich geen zorgen over boetes. Die berekenen we niet vanaf het moment dat we gesloten zijn en zo lang de sluiting duurt.
  • Reserveren: tijdens de sluitingsperiode, kunt u niet meer reserveren. Al gemaakte reserveringen zijn af te halen als de bibliotheken weer open gaan.
  • Activiteiten en evenementen: alle geplande activiteiten en evenementen in alle filialen, zijn afgelast. Kocht u een kaartje of reserveerde u via Eventbrite, dan wordt deze gerestitueerd of geannuleerd. Heeft u via een andere weg een kaartje gekocht, neem dan na heropening van de bibliotheken s.v.p. contact op met de medewerkers van de bibliotheekvestiging waar de activiteit zou zijn. Zij kunnen u vertellen of de bibliotheek de activiteit verplaatst of helemaal niet meer laat doorgaan.

Afhaalservice en spreekuren voor (digi)taalvragen
Lees hier meer over de opgezette alternatieve dienstverlening.

De online bibliotheek
Als lid van Bibliotheek Den Haag kunt u gebruik maken van het aanbod in de online bibliotheek. Daar vindt u zowel e-books als luisterboeken. Kijk hier voor alle informatie daarover.

We houden u op de hoogte!
Deze situatie geldt zolang de extra maatregelen van kracht zijn. We houden u via de website en onze social mediakanalen op de hoogte van de ontwikkelingen en onze dienstverlening .