Vanaf maandag (26-10) alleen studeren met reservering

Gepubliceerd op: 21 oktober 2020 09:36

De gescherpte corona-maatregelen hebben ook gevolgen voor de beschikbare studieplekken in de Centrale Bibliotheek. Sinds 15 oktober is er slechts zeer beperkt plek waardoor we helaas veel studenten zullen moeten teleurstellen. Kom dus alleen als je nergens anders kunt studeren. Is de bibliotheek echt je enige optie? Lees hieronder hoe je aan je studieplek kan komen.

Hoe reserveer je een studieplek?

Bij de Centrale Bibliotheek

Tot en met zondag 25 oktober kan je een studieplek reserveren in de Centrale Bibliotheek.
Hier kan je een dagkaart ontvangen waarmee je in principe de hele dag kan studeren op de 2de t/m de 5de verdieping. Lever de dagkaart weer in zodra je de studieplek verlaat.

Online
Vanaf maandag 26 oktober kun je alleen terecht voor een studieplek op reservering.Reserveer jouw studieplek online vanaf zaterdag 24 oktober*.

1. Kies via onderstaande button een datum en vul het reserveringsformulier in;
  2. Neem de bevestigingsmail (digitaal of uitgeprint) mee naar de Centrale Bibliotheek;
  3. Ontvang, na het tonen van de mail, jouw dagkaart bij de studieplekkentafel op de begane grond;
  4. Zoek een studieplek.

* Je kan tot maximaal 2 dagen van tevoren een studieplek reserveren.

En verder?

Houd je aan de corona-maatregelen: Houd je aan 1,5 meter, was regelmatig je handen en hoest/nies in je elleboog. Blijf thuis met klachten.
Draag s.v.p. een mondkapje als rondloopt in de bibliotheek. Zit je op je studieplek, dan mag dat zonder mondkapje op.

Let op: de studieplekken in de wijkbibliotheken zijn gesloten.