Bericht van directeur Paul Broekhoff

Gepubliceerd op: 24 maart 2020 10:39

Maatregelen om de verspreiding van het nieuwe Coronavirus tegen te gaan, volgden elkaar in rap tempo op. Bibliotheek Den Haag moest helaas haar deuren sluiten om de veiligheid van u - onze bezoekers -, de medewerkers en iedereen om ons heen zo veel mogelijk te waarborgen.

Zoals u zult begrijpen, is een overzicht van onze activiteiten momenteel niet mogelijk. We hopen u tegemoet te komen met de online mogelijkheden.

Onwerkelijk
We leven in een onwerkelijke periode, waarin veranderingen meer regel dan uitzondering zijn. Vooralsnog zijn de bibliotheken tot en met maandag 28 april dicht en alle evenementen tot 1 juni afgelast, ongeacht eventuele tussentijdse heropening. Met onze online faciliteiten hopen we u nog zo veel mogelijk tegemoet te komen.

Tips voor thuis

E-books lenen: alle bibliotheekleden kunnen vanaf nu per 3 weken 10 e-books lenen, in de periode dat we gesloten zijn.
De LuisterBieb-app downloaden: daar staat een reeks gratis luisterboeken online voor jong en oud.
Taalhuis Den Haag: er zijn een speciale Facebookgroepen waar deelnemers die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn, online professionele begeleiding krijgen.

U vindt hier een completer overzicht van wat wij bieden.

Op de hoogte blijven
We houden u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen en wensen iedereen sterkte in deze periode!

Met vriendelijke groeten,
Paul Broekhoff