Bezoek de StrandBibliotheek op de Scheveningse Pier!

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 13:48

Het is zo’n heerlijke stranddag, je ligt net op je supergrote strandlaken en bent helaas vergeten leesvoer mee te nemen. Geen paniek: de bibliotheek gaat gewoon met je mee naar zee!

Onze mobiele strandbibliotheek in de vorm van een strandhuisje siert in de maanden juli en augustus 2019 de Scheveningse Pier. Op een aantal dagen zullen er ook nog leden van het promoteam van de bibliotheek het strand op gaan met tassen in de vorm van een boek, zij komen de boeken zelfs bij je brengen.

Gratis lenen
Bij de StrandBibliotheek Scheveningen sta jij in het zonnetje. Je kunt er gratis boeken, strips en tijdschriften lenen. Voor jong en oud is er wat te vinden. En: je hoeft geen lid te zijn van Bibliotheek Den Haag om te kunnen lenen!