Bibliotheek Den Haag helaas nog niet open

Gepubliceerd op: 21 april 2021 12:41

Het kabinet heeft besloten tot lichte versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf 28 april, maar bibliotheken mogen dan helaas nog niet open.

Bibliotheek Den Haag is een doorstroomlocatie, daarom vallen we voorlopig nog niet onder de huidige versoepelingen. Volgens het openingsplan van de Rijksoverheid zou de bibliotheek mogelijk vanaf woensdag 26 mei opengaan, maar dat is wel afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona.

Bedankt
We zijn dankbaar voor de vele warme reacties en steunbetuigingen, die afgelopen maanden bij onze bibliotheken binnenkwamen. Ondertussen blijven we het landelijke nieuws afwachten in de hoop u eind mei weer te begroeten in de bieb. We kijken uit naar dat moment!

Wat kan er wel?
Tijdens de sluiting wil Bibliotheek Den Haag de dienstverlening toch nog zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoeftes op dit moment. Hieronder vindt u een overzicht van wat we u wél kunnen aanbieden.

1. Via dit online formulier kunt u een boekenpakket aanvragen om af te halen bij een bibliotheek in uw buurt. Na het indienen van uw aanvraagformulier stellen wij een boekenpakket voor samen. Het pakket bestaat uit vijf boeken in het door u gekozen genre. U ontvangt dan een mail met meer informatie over waar en wanneer u de boeken kunt afhalen.

2. Zoekt u een specifiek boek of iets anders uit onze collectie? Vanaf 3 mei kunt u weer een titel naar keuze reserveren bij ons, daarover leest u hier meer.

3. Boeken en andere materialen weer inleveren? Dat kan bij alle bibliotheken. Hiervoor zijn in de 14 wijkbibliotheken en de Centrale Bibliotheek medewerkers aanwezig op maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur. In de hal of bij de ingang van de bibliotheek staat een tafel, kast of boekenkar waarop u de materialen die u wilt inleveren kunt neerleggen.