Vestigingen Bibliotheek Den Haag gesloten

Gepubliceerd op: 15 maart 2020 18:03

Bibliotheek Den Haag volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus voortdurend. Het kabinet besloot als aanvullende maatregel alle scholen, kinderopvang, horeca en sportclubs te sluiten vanaf maandag 16 maart tot maandag 25 mei. Bibliotheek Den Haag sluit in het verlengde hiervan, naast de Centrale Bibliotheek, nu ook al haar wijkvestigingen tot maandag 25 mei. Ook de studiezaal van het Haags Gemeentearchief sluit tot maandag 25 mei.

De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor uw en onze veiligheid nemen we daarom deze beslissing.

Geen boetes over de periode dat wij gesloten zijn
Als gevolg van de tijdelijke sluiting kunt u niet terecht in de bibliotheken. Maakt u zich geen zorgen over boetes: die berekenen we niet over de periode dat wij gesloten zijn.

Reserveren
Tijdens de periode dat de bibliotheken gesloten zijn, kunt u niet meer reserveren. Al gemaakte reserveringen kunt u afhalen als de bibliotheken weer open gaan.

Activiteiten en evenementen afgelast
Alle geplande activiteiten en evenementen tot 1 juni 2020, in alle filialen, zijn afgelast. Kocht u een kaartje of reserveerde u via Eventbrite, dan wordt deze gerestitueerd of geannuleerd. Heeft u via een andere weg een kaartje gekocht, neem dan na heropening van onze vestigingen s.v.p. contact op met de medewerkers van de bibliotheekvestiging waar de activiteit zou zijn. Zij kunnen u vertellen of de bibliotheek de activiteit verplaatst of helemaal niet meer laat doorgaan.

Maatregelen tot 1 juni
De maatregelen m.b.t. de vestigingen van Bibliotheek Den Haag gelden vooralsnog tot 25 mei. Tot 1 juni vervallen, ongeacht eventuele tussentijdse heropening, alle evenementen en activiteiten die in de bibliotheek zouden plaatsvinden. Bij veranderingen houden wij u op de hoogte via deze website en via onze social mediakanalen.

Laatste update: 23-4-2020

Online bibliotheek wel open

Al onze vestigingen zijn gesloten maar de online bibliotheek blijft gewoon open! Leen e-books of luisterboeken, bekijk leuke voorleesfilmpjes of luister naar de podcast.

Vragen aan de bibliotheek
Heeft u nog geen antwoord op uw vragen gevonden? Mail dan gerust naar: klantenservice@bibliotheekdenhaag.nl

Corona
Actuele informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19