Herinrichting bibliotheek Loosduinen uitgesteld tot 2 december

Gepubliceerd op: 20 september 2019 11:40

Eerder kreeg u het bericht dat bibliotheek Loosduinen in een nieuw jasje gestoken wordt en daarom vanaf 4 november tijdelijk sluit. Gebleken is dat de voorbereidingen op de verbouwing iets meer tijd vergen dan verwacht. De bibliotheek sluit daarom pas vanaf maandag 2 december voor de start van de werkzaamheden. U kunt tot dat moment dus gewoon bij ons terecht!

De inrichting en indeling van de bibliotheek veranderen met als doel u uiteindelijk te verwelkomen in een ruimte met een frisse, eigentijdse uitstraling. Wij realiseren ons dat u de bibliotheek tijdens de sluiting misschien zult missen. Daarom geven we u wat tips om de periode te overbruggen:

- U kunt nog steeds 25 materialen per keer lenen. De inleverdatum is ruim genomen, u leent vanaf nu tot 2 maart. Dit geldt alleen voor filiaal Loosduinen, leent u ergens anders dan is de leentermijn afhankelijk van uw lidmaatschap 3 of 4 weken.
- Voor reserveringen en overige bibliotheekdiensten kunt u terecht bij de andere bibliotheken. Nieuw Waldeck is de dichtstbijzijnde. U vindt onze collega’s op Rossinilaan 141.
- Let goed op uw uitleenbon, wanneer moeten de materialen terug?

Uiteindelijk kunt u natuurlijk als vanouds langskomen om een krantje te lezen, gebruik te maken van de computers, materialen te lenen of een activiteit te bezoeken.

Tijdens deze verbouwing is het Stadsdeel Informatie en Hulppunt Loosduinen van de gemeente ook dicht.

Wij zien u graag weer in een geheel vernieuwde bibliotheek!