Bibliotheek Nieuw Waldeck tijdelijk dicht in de zomervakantie

Gepubliceerd op: 15 juni 2022 09:22

Bibliotheek Nieuw Waldeck is van maandag 4 juli t/m zondag 14 augustus dicht voor bezoekers. Er wordt gewerkt aan verbeteringen van het ventilatiesysteem in de bibliotheek.

We begrijpen dat deze tijdelijke sluiting vervelend kan zijn. Daarom mag je boeken die je bij bibliotheek Nieuw Waldeck leent, vanaf 13 juni automatisch langer houden, namelijk t/m 29 augustus. Ook leen je tot die datum boetevrij.

Welkom in andere bibliotheken
Wil je in de tussentijd toch naar een bibliotheek? Dat kan, want alle andere bibliotheken zijn gewoon open.

Open in augustus
Vanaf maandag 15 augustus is bibliotheek Nieuw Waldeck weer open en kan iedereen natuurlijk als vanouds langskomen om een krantje te lezen, gebruik te maken van de computers, materialen te lenen of een activiteit te bezoeken.