Boeken inleveren: het kan weer!

Gepubliceerd op: 16 april 2021 10:13

De bibliotheken leveren op dit moment beperkte dienstverlening. U kunt materialen die u nog thuis heeft weer in komen leveren en op afspraak boeken afhalen, die vooraf voor u zijn uitgezocht. Voor deze services zijn er maandag t/m zaterdag tussen 12.00 – 17.00 uur medewerkers aanwezig.

Inleveren doet u door de materialen neer te leggen in de daarvoor bestemde kast of op de tafel in de hal van de bibliotheek. Bibliotheekmedewerkers nemen de materialen daarna in. U heeft geen boete opgebouwd over de periode dat we gesloten waren en dat blijft zo tot de bibliotheken weer openen.

Boeken afhalen nog steeds op afspraak
Boeken afhalen kan alleen op afspraak, de boeken worden vooraf voor u uitgezocht. Het is nog niet mogelijk zelf materialen uit te zoeken in de bibliotheek. U kunt een afspraak maken voor het afhalen van een boekenpakket door het online afhaalformulier in te vullen.

Bij alle services gelden de coronaregels: houd 1,5 meter afstand van elkaar. Draag een mondkapje. Kom een andere keer als u ziek of verkouden bent.