Buurtbibliotheek Benoordenhout maakt plaats voor opvang coronapatiënten

Gepubliceerd op: 16 september 2020 09:19

In verband met het coronavirus moet buurtbibliotheek Benoordenhout vrijdag 18 september helaas opnieuw tijdelijk de deuren sluiten.

Florence gaat coronapatiënten opvangen op de begane grond van woonzorgcentrum Oostduin, waarin ook de buurtbibliotheek is gevestigd. De bibliotheek stelt haar ingang beschikbaar als veilige zone voor het zorgpersoneel en eventuele bezoekers. Hierdoor kan tijdelijk, vooralsnog tot en met de kerstvakantie (1 januari 2021), geen gebruik worden gemaakt van de buurtbibliotheek.

“Het is spijtig dat we onze bezoekers moeten teleurstellen”, aldus vestigingsmanager Elise Penning. “Maar we werken uiteraard graag mee aan de nodige maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.”

Leden van de bibliotheek kunnen, zowel voor het lenen als het terugbrengen van boeken, terecht bij het filiaal Haagse Hout aan de Theresiastraat 195.