Buurtbibliotheek Spoorwijk sluit op 1 december 2019

Gepubliceerd op: 26 november 2019 14:02

Na ruim zes jaar trouwe dienst gaat buurtbibliotheek Spoorwijk sluiten. Vanaf 1 december 2019 maken we de ruimte leeg. Buurt- en kerkcentrum De Oase kan die dan weer zelf gaan gebruiken. Na de sluiting bent u natuurlijk van harte welkom in een andere bibliotheek. Bibliotheek Laakkwartier aan de Linnaeusstraat 2 bijvoorbeeld, iets verder weg, maar een stuk groter. En met nog veel meer mogelijkheden.

De buurtbibliotheek verdwijnt uit de wijk. Maar wij laten u niet in de steek.

Boeken aan huis
Bent u niet meer zelf in staat om naar de bibliotheek te komen? Dan is ‘Boeken aan huis’  misschien iets voor u. Een medewerker van de bibliotheek zoekt eens in de 6 weken boeken voor u uit. Daarna brengt de Boodschappen Begeleidingsdienst ze bij u thuis. Vraag meer informatie bij bibliotheek Laakkwartier.

Voor kinderen
De kinderboeken uit de buurtbibliotheek geven we aan enkele scholen in de wijk, voor hun eigen schoolbibliotheek. Zo blijven de boeken toch beschikbaar voor de kinderen van Spoorwijk. Voor peuterspeelzalen en basisscholen zijn er overigens verschillende  mogelijkheden om hun eigen collecties aan te vullen. Er is daarvoor contact tussen de scholen en de bibliotheek in Laakkwartier.

Taal in de bibliotheek
Doet u mee aan Taal in de Bibliotheek? Geen zorg, dat gaat gewoon door. U bent elke week welkom in basisschool de Spoorzoeker aan de Busken Huetstraat 22-24. Elke woensdag van 10.00 – 11.30 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij bibliotheek Laakkwartier, Adres: Linnaeusstraat 2, bereikbaar met tram 1, 15, 16 en 17. Tel. 070 353 69 70. E-mail: laakkwartier@bibliotheekdenhaag.nl