Lancering vernieuwde e-booksapp

Gepubliceerd op: 2 april 2019 14:49

Op dinsdag 2 april wordt de vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android gelanceerd. Hierin zijn de problemen verholpen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan liepen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er ePUB3-bestanden mee lezen.

Update van huidige app
In de App Store en Google Play vind je de app onder de naam ‘E-books’. De vernieuwde app bieden we aan als update van de huidige versie. Je kunt gewoon de huidige app updaten om de vernieuwde te gaan gebruiken. Wel moet na het updaten even opnieuw ingelogd worden.

Functionaliteiten
De vernieuwde app heeft praktisch dezelfde functionaliteiten als de huidige app. Nieuw zijn de veelgevraagde dag-nachtstand en het kunnen lezen van ePUB3-bestanden; hierdoor kunnen we meer jeugdboeken met illustraties in de collectie opnemen.

Vragen?
Heeft u een Basispas, Pluspas, Sterpas of Jeugdpas van Bibliotheek Den Haag? Dan kunt u e-books lenen. Op de landelijke website van de online Bibliotheek worden de veel gestelde vragen over de vernieuwde e-booksapp continu bijgewerkt.