Nu ook boeken afhalen in nieuwe bibliotheek Bouwlust

Gepubliceerd op: 2 februari 2021 15:11

Vanaf dinsdag 9 februari kunt u als lid van Bibliotheek Den Haag ook bij bibliotheek Bouwlust terecht voor de afhaalservice. Vraag nu vast online een boekenpakket aan!

De spiksplinternieuwe wijkbibliotheek, aan de Bouwlustlaan 160, gaat op 9 februari open. In verband met het coronavirus eerst helaas met beperkte dienstverlening, zoals alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag. Met de afhaalservice hopen we u tegemoet te komen, om de tijd te overbruggen totdat u zelf in de collectie kunt duiken.

Afhaalservice

Om gebruik te maken van de afhaalservice vult u online het aanvraagformulier in. Aan de hand daarvan stellen wij een boekenpakket voor u samen. Het pakket bestaat uit vijf boeken in een door u gekozen genre. U ontvangt een bevestiging met meer informatie over wanneer u de boeken kunt afhalen bij de nieuwe wijkbibliotheek.

U mag ook materialen inleveren als u iets komt ophalen.