Onze website is vernieuwd

Gepubliceerd op: 2 augustus 2019 10:04

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de bibliotheek heeft een nieuwe website! Niet alleen het uiterlijk is veranderd, maar u vindt bijvoorbeeld ook veel meer collectietips en er zijn wat wijzigingen in ‘Mijn bibliotheek’ .

Haal inspiratie uit onze collectie
Onze nieuwe collectiepagina's staan nu boordevol tips en leensuggesties, handig als u op zoek bent naar iets nieuws! En blader eens door de collectie op basis van genre of neem een kijkje in de e-books collectie van de Online bibliotheek, die nu zichtbaar is op de website.

Hoe kan ik e-books lenen?

Inloggen in Mijn bibliotheek
Om naar de Mijn bibliotheek-omgeving te gaan gebruikt u de link 'Inloggen' rechtsboven in het scherm. Dan komt u bij het inlogscherm van 'Mijn bibliotheek'. Inloggen gaat nog steeds op de manier die u gewend bent, maar het website-adres (de url) van 'Mijn bibliotheek' is vanaf nu mijn.bibliotheekdenhaag.nl. We raden u aan dit te wijzigen in uw browserfavorieten.

Hoe kan ik inloggen in Mijn bibliotheek?

Melding bij wachtlijst voor reserveringen
Is er een lange wachtlijst voor een reservering, dan krijgt u hiervan eerst een melding. U kunt dan besluiten de reservering wel of niet uit te voeren. Let er wel op dat de het keuzemenu van de afhaallocaties nu in alfabetische volgorde staat.

Registeer uw mailadres
U kunt nog steeds inleverattenderingen en ophaalberichten voor reserveringen onvangen. Als u van deze service gebruik wilt maken, zorg dan dat uw e-mailadres is ingevuld in 'Mijn bibliotheek'.

> Hoe ontvang ik een inleverattendering?