Open vanaf 20 mei! Waarvoor kunt u bij ons langskomen?

Gepubliceerd op: 17 mei 2021 15:49

Goed nieuws: de bibliotheken mogen vanaf 20 mei weer open. Kom gerust binnen om zelf boeken uit te zoeken of reserveer online een studieplek om rustig te studeren. Alle medewerkers van Bibliotheek Den Haag kijken ernaar uit u na vijf maanden sluiting weer te zien in één van onze vijftien bibliotheken! De wijkbibliotheken zijn open op maandag tot en met zaterdag van 12.00 - 17.00 uur, de Centrale Bibliotheek opent op haar reguliere openingstijden.

Bij deze heropening moeten we ons vanzelfsprekend aan bepaalde regels houden. De welbekende zijn: houd 1,5 meter afstand, draag een mondkapje en kom een andere keer als u ziek of verkouden bent. In de bibliotheken mag een beperkt aantal mensen naar binnen, dus het kan zijn dat u soms in de rij staat. We willen u daarom vragen om zo veel mogelijk alleen te komen.

De mogelijkheden op een rijtje:

• Zelf boeken uitzoeken en terugbrengen.
  • Studeren op een studieplek:
    Is mogelijk in de meeste vestigingen maar alléén met een reservering, dit kan maximaal een dag van tevoren. Binnen het gereserveerde tijdsblok houden we die plek voor je vrij. We zijn verplicht een gezondheidscheck te doen bij het reserveren. Kom je toch niet? We hebben niet zo veel plekken dus annuleer dan je reservering, zodat iemand anders kan studeren. Reserveer een plek via deze pagina.
  • De pianocel en de digitale piano kunnen aan de balie in de Centrale Bibliotheek worden gereserveerd, registratie aan de balie is verplicht.
  • CoffeeStar in de Centrale Bibliotheek is open voor Koffie to go.

Op dit moment kunnen we de volgende services helaas nog niet bieden:

• Muziekweb pc’s en dvd-spelers in de Centrale Bibliotheek gebruiken.
  • Documenten uitprinten
  • Lezen in de bibliotheek
  • Werken in de bibliotheek
  • Gebruikmaken van de zitplekken in de bibliotheken.

Hoe verder?

Vanaf 9 juni is hopelijk weer meer mogelijk. We houden het nieuws nauwlettend in de gaten en stellen u op de hoogte zodra we daar meer over weten. Voor nu willen we u bedanken voor uw medewerking en hopen we op uw begrip.

Tot snel in een van de bibliotheken!