Openingstijden Centrale Bibliotheek, Escamp, Scheveningen en Segbroek weer verruimd

Gepubliceerd op: 30 augustus 2020 14:24

Goed nieuws: vanaf maandag 31 augustus hanteren de Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Segbroek, Escamp en Scheveningen hun vertrouwde openingstijden weer. De overige bibliotheken zullen, als dat mogelijk is, begin oktober terugkeren naar de openingstijden die u gewend bent. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Houd er rekening mee dat u in de Centrale Bibliotheek vanaf 31 augustus de volgende mogelijkheden heeft qua dienstverlening:

Voor 12.00 uur kunt u zelfstandig

• Studeren
• Kopiëren of printen
• De collectie raadplegen, en materialen lenen of terugbrengen

Vanaf 12.00 uur kunt u naast het bovenstaande ook:

• De pianocel gebruiken
• Bladmuziek opvragen of kopiëren
• Begeleid gebruikmaken van de computers of printers
• Uitgebreid advies over de collectie ontvangen
• Lid worden bij de klantenservice.

Veilig naar de bibliotheek

Uiteraard blijven we aandacht besteden aan de veiligheid bij uw bezoek. Daarom zijn er nog steeds (hygiëne -)maatregelen van kracht:

• Een beperkt aantal mensen kan tegelijkertijd in de bibliotheek zijn, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Dit houden medewerkers bij.
• Maak bij binnenkomst uw handen schoon met het desinfectiemiddel dat klaarstaat. Gebruik dit ook voor u werkt op een bibliotheekcomputer.
• Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers.
• Hoest en nies in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes, zoals het RIVM adviseert.
• Kom niet langs als u last heeft van symptomen die wijzen op mogelijke besmetting met het coronavirus, zoals hoesten, koorts en andere griepachtige verschijnselen.