Powerbank actie

Gepubliceerd op: 1 mei 2019 16:55

Met een Ooievaarspas kunt u gratis lid worden van de bibliotheek. Voldoet u aan de actievoorwaarden dan ontvangt u een gratis powerbank als u lid wordt.

Actievoorwaarden:
a1. U bent ouder dan 18 jaar.
a2. U bent in het bezit van een geldige Ooievaarspas.
a3. U was niet eerder lid van Bibliotheek Den Haag of uw vorige lidmaatschap is langer dan 3 maanden verlopen.

Zijn er openstaande zaken dan moeten deze eerst opgelost worden. Bijvoorbeeld een boete voor niet-teruggebracht materiaal.

Wat is een powerbank?
Een powerbank is een externe batterij voor je mobiele apparaten. Ze zijn eenvoudig mee te nemen waardoor je je telefoon, tablet, laptop of smartwatch net van dat beetje extra stroom voorziet om de dag door te komen.

Bibliotheek Den Haag geeft je energie!
Als u een Ooievaarspas hebt kunt u gratis lid worden van de bibliotheek. En nu geven we u nog een beetje extra energie als u lid wordt met uw Ooievaarspas en voldoet aan de actievoorwaarden: u krijgt een draagbare oplader (een powerbank) cadeau! U kunt lid worden in een bibliotheek of via de website. Neem uw geldige Ooievaarspas en legitimatiebewijs mee.

Lid worden via de website
Klik hier om uw gratis lidmaatschap aan te vragen via onze website
Binnen enkele dagen ontvangt u bericht per post. U kunt uw pas daarna laten activeren in de bibliotheek. Na activatie ontvangt u de powerbank in de bibliotheek.

Lid worden in de bibliotheek
Klik hier voor onze adressen en openingstijden
Kom naar een bibliotheek in Den Haag en word gratis lid aan de balie. Na activatie ontvangt u direct de powerbank in de bibliotheek.

Deze actie geldt tot uiterlijk 31 december 2019 en zolang de voorraad strekt.

Lid worden van de bibliotheek heeft nog veel meer voordelen!
Of u nu houdt van kookboeken, romans, of thrillers. Van stripboeken, e-books, voorleesboeken, prentenboeken of informatieboeken over allerlei onderwerpen. U vindt het in de bibliotheek. Ook kunt u er films, documentaires, games, cd’s en bladmuziek lenen.

En veel te doen!
Luister naar een mooi concert of een interessante lezing, kom gezellig een kopje koffie drinken, maak gratis gebruik van WiFi, of volg met maar liefs 50% korting workshops en cursussen. Met uw bibliotheekpas kunt u ook een uur per dag gratis internetten op een bibliotheekcomputer.