Problemen met gebruik online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 2 november 2022 09:15

Afgelopen tijd kreeg de klantenservice veel meldingen binnen over problemen bij het gebruik van de online Bibliotheek. We vinden dit erg vervelend en werken hard aan de oplossing.

Niet kunnen lenen of inloggen

Het kan zijn dat je in de online Bibliotheek op dit moment niet kunt lenen of inloggen. De oorzaak ligt bij de online Bibliotheek. Als je niet kunt inloggen bij de online Bibliotheek stel je jouw wachtwoord opnieuw in via Mijn Bibliotheek. Helpt dit niet? Verwijder de online Bibliotheek-app en installeer deze opnieuw.

Hoeveel e-books en luisterboeken per lidmaatschap?

Hoeveel e-books en luisterboeken je mag lenen, hangt af van het lidmaatschap dat je hebt. Dit zijn de voorwaarden op een rijtje:

Kleine pas je kan geen e-books en luisterboeken lenen
Jeugdpas 10 e-books en 10 luisterboeken per keer en onbeperkt lezen voor de leeslijst
Basispas 6 e-books en 6 luisterboeken per kalenderjaar
Pluspas 10 e-books en 10 luisterboeken per drie weken