Reserveren weer mogelijk

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 11:28

Ziet u een boek of dvd die niet beschikbaar is in de bibliotheek bij u in de buurt? Dan kunt u dat vanaf nu weer reserveren. Tijdens de sluitingsperiode van de bibliotheken was reserveren tijdelijk niet mogelijk, maar nu kan het weer!

Wilt u reserveren, dan zoekt u in de catalogus naar de titel die u wilt. Klik daarna op de knop ‘reserveren’ en volg de aanwijzingen op het scherm. Het maakt niet uit of de titel op dat moment uitgeleend is of niet.

Waar en wanneer ophalen

U kunt zelf de bibliotheek kiezen waar u het materiaal wilt ophalen, en u krijgt per mail bericht zodra de titel voor u klaarligt. Denkt u er wel aan dat we aangepaste openingstijden hebben? Alle bibliotheken zijn van 12.00 - 17.00 uur open. De gereserveerde titel blijft tien dagen voor u klaartstaan.

Reserveringskosten

Wij vragen een klein bedrag (€0,50) om een titel voor u te reserveren. Dit bedrag wordt geboekt op uw rekening in het bibliotheeksysteem. U betaalt het via de betaalautomaten in de bibliotheek. Met een Sterpas is reserveren gratis.

Annuleren

U kunt een gemaakte reservering annuleren. Maar het is niet mogelijk om het reserveringsgeld terug te krijgen.