Start pilot thuistoegang tot verdiepende bronnen

Gepubliceerd op: 11 juni 2020 15:12

Deze week start de pilot die 6 maanden thuistoegang tot verdiepende bronnen geeft. Hiermee krijgt u toegang tot krantenarchieven, politieke archieven, literaire collecties, wetenschappelijke tijdschriften en Nederlandstalige vakbladen.

De verdiepende bronnen gaan over uiteenlopende onderwerpen en zijn interessant voor mensen die het leuk vinden om in oude krantenarchieven te spitten (Financial Times Historical Archive), die van literatuur houden (klassiekers als Yeats en Goethe), die geïnteresseerd zijn in foto’s en verhalen van andere landen en culturen (National Geographic) of die wetenschappelijke of inhoudelijke achtergrond willen bij hun vak, onderzoek of de actualiteit (Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, Jeugd & Co).