Architectuurwandeling Benoordenhout

5 juni 2024, van 09:30 tot 13:00 | Bibliotheek Benoordenhout

Kosten: Leden: €94,50; niet-leden: €105

Voor het eerst is er de unieke gelegenheid om in de wijk Benoordenhout met een gids op informatieve, speelse wijze kennis mee te maken. Vanaf de 17e tot eind 20e eeuw is er prachtige architectuur ontstaan in de Nassaubuurt, Arendsdorp, Waalsdorp en Duinzigt. Een bezoek aan de schitterende parken zoals Clingendael en de Japanse tuin mogen niet ontbreken.

Deze cursus wordt verzorgd door de Volksuniversiteit Den Haag
Let op! Aan de cursus van de Volksuniversiteit Den Haag zijn kosten verbonden. 

De drie wandelbijeenkomsten bestaan uit een introductie van maximaal een uur, in de wijkbibliotheek. De introductie is een ondersteuning voor de architectuur die je gaat bekijken. Daarna wandelen we iedere keer door een ander deel van Benoordenhout. Omdat de gebiedsdelen ver uit elkaar liggen is het mogelijk dat er een keer een paar haltes met de bus of tram gegaan wordt.

N.B. Wanneer je lid bent van de Openbare Bibliotheek Den Haag, ontvang je 10% korting op deze cursus. Vermeld je lidmaatschapsnummer onderaan op het inschrijfformulier van de volksuniversiteit in het vakje 'Pasnummer'; de korting wordt dan automatisch verwerkt.

Waar?
Bibliotheek Benoordenhout

Wie?
Volwassenen

Wanneer?
Startdatum is op woensdag 22 mei om 09.30 uur
Vervolgens op woensdag 29 mei om 09.30 uur
Laatste wandeling is op woensdag 5 juni om 09.30 uur

Kosten?
Leden van Bibliotheek Den Haag betalen €94,50 
Niet-leden betalen €105

Schrijf je op tijd in.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bepaalt de Volksuniversiteit Den Haag of de cursus op de genoemde datum kan starten.

Let op, reserveren is nodig.
Reserveren kan via onderstaande knop:

Inschrijven

Volg Bibliotheek Benoordenhout: