Vrijwilliger worden

In Bibliotheek Den Haag werken vrijwilligers aan specifieke taken. Zij helpen bij huiswerkbegeleiding bijvoorbeeld. Of in de Buurtbibliotheken. Bij de Verhalentafels, waar mensen hun herinneringen in een kort filmpje (Digi-Tale) verwerken. En er zijn taalvrijwilligers, in Taalhuis Den Haag en bij Taal in de bibliotheek.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Interesse? U vindt vacatures (ook) op de website: denhaagdoet.nl

 

Vacatures vrijwilligers

 • Online Taalvrijwilliger Bekijk details

  Online taalvrijwilligers gezocht! Vind jij het leuk om met anderstaligen Nederlands te oefenen, zonder dat dit veel tijd kost? Wil jij mensen helpen via online gesprekken op Zoom? Meld je dan aan als online taalvrijwilliger!

  Bekijk details van Online Taalvrijwilliger

 • Taalvrijwilliger Bekijk details

  1 op de 9 volwassenen in Den Haag heeft moeite met lezen en schrijven. Naar schatting 1/3 daarvan heeft de basisschool niet in Nederland doorlopen; ongeveer 2/3 wel. Tientallen organisaties in de hele stad zijn actief om die mensen met al die verschillende achtergronden te helpen. Help je mee?

  Bekijk details van Taalvrijwilliger

 • Vrijwilliger huiswerkbegeleiding Bekijk details

  Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van het voortgezet onderwijs helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

  Bekijk details van Vrijwilliger huiswerkbegeleiding

 • Vrijwilliger huiswerkbegeleiding Escamp Bekijk details

  Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van het primair onderwijs en leerlingen van het voortgezet onderwijs helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

  Bekijk details van Vrijwilliger huiswerkbegeleiding Escamp

 • Vrijwilliger spreekuur taal, digitale overheid en digitale vaardigheden Bekijk details

  Vindt u het leuk om mensen in de Bibliotheek te helpen tijdens een spreekuur? U helpt klanten met vragen op het gebied van de Nederlandse taal, digitale overheid of bij digitale vaardigheden. Interesse? Meldt u aan als vrijwilliger!

  Bekijk details van Vrijwilliger spreekuur taal, digitale overheid en digitale vaardigheden