Vrijwilliger worden

In Bibliotheek Den Haag werken vrijwilligers aan specifieke taken. Zij helpen bij huiswerkbegeleiding bijvoorbeeld. Of in de Buurtbibliotheken. En er zijn taalvrijwilligers, in Taalhuis Den Haag en bij Taal in de bibliotheek.

Interesse?
Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Interesse? U vindt vacatures (ook) op de website: denhaagdoet.nl

 

Vacatures vrijwilligers

 • Gastvrouw/-heer (evenementen) Bekijk details

  De Centrale Bibliotheek aan het Spui zoekt vrijwilligers voor de functie van gastvrouw/heer, op de werkvloer en/of bij evenementen in de bibliotheek. Bibliotheek Den Haag is dé plek voor persoonlijke ontwikkeling, informatie en ontmoeting in Den Haag.

  Bekijk details van Gastvrouw/-heer (evenementen)

 • Online Taalvrijwilliger Bekijk details

  Online taalvrijwilligers gezocht! Vind jij het leuk om met anderstaligen Nederlands te oefenen, zonder dat dit veel tijd kost? Wil jij mensen helpen via online gesprekken op Zoom? Meld je dan aan als online taalvrijwilliger!

  Bekijk details van Online Taalvrijwilliger

 • Taalvrijwilliger Bekijk details

  1 op de 9 volwassenen in Den Haag heeft moeite met lezen en schrijven. Naar schatting 1/3 daarvan heeft de basisschool niet in Nederland doorlopen; ongeveer 2/3 wel. Tientallen organisaties in de hele stad zijn actief om die mensen met al die verschillende achtergronden te helpen. Help je mee?

  Bekijk details van Taalvrijwilliger

 • Vrijwilliger Zomerse taaldagen Bekijk details

  Lijkt u het leuk om mensen de te helpen bij het leren van de Nederlandse taal en bent u (deels) beschikbaar tijdens de zomermaanden juli en augustus? Tijdens de Zomerse taaldagen oefent u wekelijks twee uur Nederlands met groepjes anderstaligen. Interesse? Meldt u aan als vrijwilliger!

  Bekijk details van Vrijwilliger Zomerse taaldagen

 • Vrijwilliger digitale vaardigheden Bekijk details

  De Centrale Bibliotheek zoekt vrijwilligers voor ondersteuning digitale vaardigheden. In de Centrale Bibliotheek kunnen klanten gebruik maken van internet en printen. Bij het gebruik hiervan hebben zij vaak ondersteuning nodig. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden hier actief een bijdrage aan te leveren.

  Bekijk details van Vrijwilliger digitale vaardigheden

 • Vrijwilliger huiswerkbegeleiding basisonderwijs Escamp Bekijk details

  Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van het primair onderwijs helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

  Bekijk details van Vrijwilliger huiswerkbegeleiding basisonderwijs Escamp

 • Vrijwilliger huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs Bekijk details

  Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van het voortgezet onderwijs helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

  Bekijk details van Vrijwilliger huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

 • Vrijwilliger spreekuur taal, digitale overheid en digitale vaardigheden Bekijk details

  Vindt u het leuk om mensen in de Bibliotheek te helpen tijdens een spreekuur? U helpt klanten met vragen op het gebied van de Nederlandse taal, digitale overheid of bij digitale vaardigheden. Interesse? Meldt u aan als vrijwilliger!

  Bekijk details van Vrijwilliger spreekuur taal, digitale overheid en digitale vaardigheden