Pers

Contactgegevens


Opzoek naar contact over persgerelateerde zaken? Hieronder vind je de mogelijkheden.

Voor persvragen:
e-mail: pers@bibliotheekdenhaag.nl

Afdeling Marketing en PR
e-mail: marketingenpr@bibliotheekdenhaag.nl


Foto- of filmopnamen maken in de bibliotheek

Wilt u filmen of fotograferen in een van onze bibliotheken? Daarvoor hebt u toestemming nodig. U vraagt die aan via pers@bibliotheekdenhaag.nl.

Bibliotheek Den Haag logo

Wilt u ons logo downloaden en gebruiken in uw communicatie? Download hier de bestanden voor drukwerk en online uitingen.


Persberichten

 • Den Haag benoemt de nieuwe Jonge Stadsdichter Bekijk details

  26 januari 2024

  Adelina Ignat is de nieuwe Jonge Stadsdichter van Den Haag. Zij is de winnaar van de middelbare scholen-wedstrijd uit alle stadsdelen van Den Haag. Het winnende gedicht “Bubbel” gaf tijdens de finale de doorslag en zij mag zich in 2024 de Jonge stadsdichter van Den Haag noemen.

 • Nationale Voorleesdagen, het boekenfeest voor de allerjongste lezers Bekijk details

  23 januari 2024

  Het boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar is van 24 januari t/m 3 februari, tijdens de Nationale Voorleesdagen. Ook Bibliotheek Den Haag besteedt dan extra veel aandacht aan voorlezen en trapt af met het Nationale Voorleesontbijt op 24 januari in verschillende vestigingen.

 • Bibliotheek Benoordenhout feestelijk geopend Bekijk details

  14 december 2023

  Staatssecretaris voor Cultuur en Media Steven van Weyenberg, wethouder Bibliotheken Robert van Asten en directeur Bibliotheek Den Haag Sam Hermans verwelkomden donderdag 14 december buurtbewoners en belangstellenden in de jongste bibliotheek die Den Haag rijk is: Bibliotheek Benoordenhout. Met de overhandiging van een spiksplinternieuwe biebpas werd het officiële moment van de feestelijke opening bekrachtigd.

Bekijk meer berichten