Pers

Contactgegevens

Bent u van de pers en wilt u contact? Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Woordvoerder
mevr. Daphne van den Bree
tel: 06-50078155
e-mail: daphne.vandenbree@denhaag.nl    

Afdeling Marketing en Evenementen
e-mail: ame@bibliotheekdenhaag.nl

Foto- of filmopnamen maken in de bibliotheek

Wilt u filmen of fotograferen in een van onze bibliotheken? Daarvoor hebt u toestemming nodig. U vraagt die aan via dit formulier.

Bibliotheek Den Haag logo

Wilt u ons logo downloaden en gebruiken in uw communicatie? Download hier de bestanden voor drukwerk en online uitingen.

Persberichten

 • Foto-expositie Aan Zee vanaf 24 juni te zien in de Centrale Bibliotheek Bekijk details

  21 juni 2021

  Het alledaags strandleven door de lens van vier Haagse fotografen, dat is het thema van de expositie die vanaf 24 juni te zien is op de 2e etage van de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Bij 'Aan Zee' zie je zo'n 60 foto's van Scheveningen door de eigenzinnige lens van Giedo van der Zwan, Merel Schoneveld, Mirjam Rosa en Sandra Uittenbogaart. In samenwerking met Museum Panorama Mesdag.

  Bekijk details van Foto-expositie Aan Zee vanaf 24 juni te zien in de Centrale Bibliotheek

 • Bibliotheek Den Haag helpt bij afspraak coronavaccinatie Bekijk details

  7 juni 2021

  Inwoners van Den Haag die een brief hebben ontvangen over de vaccinatie tegen corona kunnen voor hulp terecht bij Bibliotheek Den Haag. Vanaf 14 juni ’21 houden de Haagse Bibliotheken op drie locaties vaccinatie-spreekuren. Iedereen kan hier terecht met vragen over de brief of voor hulp bij het maken van een afspraak. Er zijn spreekuren in Bibliotheek Escamp, Bibliotheek Transvaalkwartier en de Centrale Bibliotheek.

  Bekijk details van Bibliotheek Den Haag helpt bij afspraak coronavaccinatie

 • Ruimere openingstijden en meer studie- en werkplekken in Haagse bibliotheken Bekijk details

  3 juni 2021

  Het aantal studie- en werkplekken in de Centrale Bibliotheek aan het Spui wordt vanaf maandag 7 juni fors uitgebreid, van 174 naar 300 plekken, verdeeld in dagdelen. Ook kunnen bezoekers vanaf die dag in 9 van de 15 Haagse bibliotheken niet alleen studeren maar ook weer komen werken. Voor wijkvestigingen met studie- en werkplekken is online reserveren niet meer nodig, in de Centrale Bibliotheek wel.

  Bekijk details van Ruimere openingstijden en meer studie- en werkplekken in Haagse bibliotheken

Bekijk meer berichten