Pers

Contactgegevens

Bent u van de pers en wilt u contact? Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Voor persvragen:
mevr. Maaike Hin
Tel: 06-24268399
e-mail: maaike.hin@denhaag.nl 

Afdeling Marketing en Evenementen
e-mail: ame@bibliotheekdenhaag.nl

Foto- of filmopnamen maken in de bibliotheek

Wilt u filmen of fotograferen in een van onze bibliotheken? Daarvoor hebt u toestemming nodig. U vraagt die aan via dit formulier.

Bibliotheek Den Haag logo

Wilt u ons logo downloaden en gebruiken in uw communicatie? Download hier de bestanden voor drukwerk en online uitingen.

Persberichten

 • Netwerkevenement Music & Meetup tweede editie over duurzaam en lokaal eten Bekijk details

  11 oktober 2021

  In de Centrale Bibliotheek in Den Haag startte vorige maand een nieuwe maandelijkse activiteit voor jonge Hagenaars. Elke laatste donderdag van de maand zijn zij welkom om te luisteren naar live-muziek en Ted Talks, mee te doen aan leuke en inspirerende workshops en tegelijkertijd nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen. De toegang is gratis. Tijdens de tweede editie van Music & Meetup op 28 oktober van 17u-19u genieten we van een optreden door Kay Slice en praten we over lokaal en duurzaam eten.

  Bekijk details van Netwerkevenement Music & Meetup tweede editie over duurzaam en lokaal eten

 • Winnaar Inktspot 2021 te zien in Haagse Centrale Bibliotheek Bekijk details

  30 september 2021

  Ieder jaar wordt de Inktspotprijs uitgereikt voor de beste politieke tekening van het parlementair jaar. Vanaf nu hangen 90 inzendingen voor de wedstrijd in de Centrale Bibliotheek in Den Haag bij de gratis te bekijken expositie Inktpot 2021. Niet alleen de winnende tekening Migranten van Kamargurka is te zien bij de expositie, maar ook prenten van Tom Janssen, Gorilla, Joep Bertrams en Len Munnik. Zij kregen een eervolle vermelding. Bezoekers kunnen tot en met 28 november langskomen om de tekeningen...

  Bekijk details van Winnaar Inktspot 2021 te zien in Haagse Centrale Bibliotheek

 • Elke maand ‘Music & Meetup’ voor jong-volwassenen in de Centrale Bibliotheek Bekijk details

  20 september 2021

  In de Centrale Bibliotheek in Den Haag start 30 september een nieuwe maandelijkse activiteit voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Elke laatste donderdag van de maand zijn zij welkom om te luisteren naar live-muziek en Ted Talks, mee te doen aan leuke en inspirerende workshops en tegelijkertijd nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen. De toegang is gratis.

  Bekijk details van Elke maand ‘Music & Meetup’ voor jong-volwassenen in de Centrale Bibliotheek

Bekijk meer berichten