Pers

Contactgegevens

Bent u van de pers en wilt u contact? Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Voor persvragen:
mevr. Lieke Belderbos
e-mail: lieke.belderbos@denhaag.nl

Afdeling Marketing en PR
e-mail: marketingenpr@bibliotheekdenhaag.nl

Foto- of filmopnamen maken in de bibliotheek

Wilt u filmen of fotograferen in een van onze bibliotheken? Daarvoor hebt u toestemming nodig. U vraagt die aan via dit formulier.

Bibliotheek Den Haag logo

Wilt u ons logo downloaden en gebruiken in uw communicatie? Download hier de bestanden voor drukwerk en online uitingen.

Persberichten

 • Haagse Vrijheidsweken Bekijk details

  13 april 2022

  Op 5 mei staan we in Nederland stil bij onze vrijheid. Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, is een onderwerp dat ons allen raakt. Bibliotheek Den Haag vindt het belangrijk een plek te zijn waar iedereen zich vrij kan en mag voelen. Tijdens de Haagse Vrijheidsweken organiseren we daarom verschillende activiteiten rondom het thema vrijheid.

  Bekijk details van Haagse Vrijheidsweken

 • Opening Oekraïense boekenplank in de Centrale Bibliotheek Bekijk details

  6 april 2022

  Vrijdag 8 april biedt mevrouw Tetiana Doroshenko, de echtgenote van de Oekraïense ambassadeur in Nederland, de bibliotheek 15 Oekraïense kinderboeken aan. Wethouder Robert van Asten van cultuur zal de boeken officieel in ontvangst nemen namens de bibliotheek. Daarmee krijgt de bibliotheek haar eigen Oekraïense boekenplank in de Centrale Bibliotheek.

  Bekijk details van Opening Oekraïense boekenplank in de Centrale Bibliotheek

 • Lezen met Het Nationale Theater... Leedvermaak Bekijk details

  18 februari 2022

  Bibliotheek Den Haag organiseert in maart en april samen met Het Nationale Theater: Lezen met HNT... Leedvermaak. In verschillende bibliotheken kunnen cultuurliefhebbers meedoen met workshops over de theatertekst van de Leedvermaak Trilogie van Judith Hertzberg.

  Bekijk details van Lezen met Het Nationale Theater... Leedvermaak

Bekijk meer berichten