Pers

Contactgegevens

Bent u van de pers en wilt u contact? Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Voor persvragen:
e-mail: pers@bibliotheekdenhaag.nl

Afdeling Marketing en PR
e-mail: marketingenpr@bibliotheekdenhaag.nl

Foto- of filmopnamen maken in de bibliotheek

Wilt u filmen of fotograferen in een van onze bibliotheken? Daarvoor hebt u toestemming nodig. U vraagt die aan via dit formulier.

Bibliotheek Den Haag logo

Wilt u ons logo downloaden en gebruiken in uw communicatie? Download hier de bestanden voor drukwerk en online uitingen.

Persberichten

 • Nog niet digitaal vaardig? Bibliotheek Den Haag helpt! Bekijk details

  16 augustus 2023

  Bibliotheek Den Haag biedt een uitgebreid aanbod aan cursussen, workshops en lezingen in verschillende Haagse bibliotheken voor mensen die hun digitale vaardigheden willen verbeteren. Vanaf september start het nieuwe seizoen Cursussen Digitale Vaardigheden met mogelijkheden om meer te leren over het gebruik van computers, internet en nieuwe media. De cursussen zijn voor iedereen gratis en er is persoonlijke begeleiding.

 • Zo herdenkt Den Haag Bekijk details

  4 juli 2023

  Op maandag 3 juli was de presentatie van het boek 'Zo Herdenkt Den Haag, stilstaan bij koloniaal en slavernijverleden' aan burgemeester Jan van Zanen. Hij draagt het boek over aan de gemeenschappen in de stad. Stichting Het Haags Verhaal maakte het boek over de Haagse herdenkingen, met (foto)reportages van alle herdenkingen en vieringen die in een jaar in Den Haag worden gehouden. 'Zo herdenkt Den Haag' is gratis op te halen bij alle bibliotheken in Den Haag of te downloaden via Haags Verhaal.

 • Lezen is extra populair in de zomer Bekijk details

  3 juli 2023

  In de zomer hebben mensen meer tijd om te lezen en erop uit te gaan. Veel Nederlanders geven aan dat ze graag meer zouden willen lezen, alleen komt het er vaak niet van. In de maanden juli en augustus staat de bibliotheek daarom in het teken van de Zomerbieb. Zomer in de bieb betekent extra lang lenen, de leukste boeken mee op reis, een biebbezoek in het Zuiderpark en meer.

Bekijk meer berichten