Collectie

BoekenParade

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bieb? Dan mag je gratis e-books en e-tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Leen bij de online bibliotheek

Bijzondere collecties

Lezende man

De bibliotheek heeft gespecialiseerde collecties, in verschillende bibliotheken. Bijzondere verzamelingen boeken en andere materialen over Den Haag, Scheveningen en Ypenburg.

Meer over de collecties

Kranten en tijdschriften

Man die vrouw website laat zien

Hou je ervan regelmatig een krant of tijdschrift te lezen? Dat kan, er is keuze genoeg!

onze kranten en tijdschriften

Online databanken

In al onze bibliotheken kun je op de computers gratis databanken van geselecteerde websites bekijken. Sommige ook thuis, als je lid bent van de bibliotheek.
 

onze online databanken

De Muziekverdieping

Op de Muziekverdieping stap je letterlijk de wereld van muziek binnen. Voor beginners en professionals, voor luisteraars en performers; iedereen is welkom op de 5e etage van de Centrale Bibliotheek. Er zijn altijd muziekspecialisten aanwezig om je van dienst te zijn.

Stap de wereld van muziek binnen

Zoeken in de catalogus van:

  • Koninklijk Conservatorium

    Iedereen kan met de lenerspas van Bibliotheek Den Haag lenen uit de collectie van het Koninklijk Conservatorium (KC). Schrijf je daarvoor wel in bij de balie van het KC op de Muziekverdieping (5e etage).

    Zoeken in de catalogus >

  • Nederlands Muziek Instituut

    Alle bibliotheekgebruikers die willen lenen uit de collectie van het NMI kunnen zich inschrijven per email of op de Muziekverdieping. Het lidmaatschap is gratis.De leenvoorwaarden en de catalogus vind je op de website van het NMI

    Zoeken in de catalogus >