Jeugd & Jongeren

Ontdek de avonturen die jouw kind te wachten staan in de bibliotheek!

 
Op zoek naar een digitaal prentenboek? Of een betoverend verhaal om voor te lezen? Heeft je kind boeken nodig voor de leeslijst? Of misschien informatie voor een spreekbeurt? Kies de leeftijdscategorie en ontdek wat onze bibliotheek te bieden heeft! 

Kinderen zijn gratis lid!

Kinderen lenen online en in de bibliotheek gratis boeken. In de bieb 15 boeken per 3 weken en online en maar liefst 10 jeugd e-books en 10 luisterboeken per keer. Ook lenen ze onbeperkt voor 'Lezen voor je lijst'. Ook hebben zij toegang tot vele extra's.

Maak je kind gratis lid

Kinderen lezen boek

Wat is er te doen?

Iedere week in de bieb

Huiswerk maken en vragen stellen: gratis huiswerkbegeleiding

Soms heb je vragen over je huiswerk, of een plek nodig om eraan te werken. Dat kan in bibliotheken. Er is een begeleider aanwezig om je op weg te helpen en dit kost niets.

Bekijk de locaties en aanmelden

Een boek voor elke leeftijd

Naar BoekStart

Hoe kies je jóuw boek? Het boek dat je graag leest. En dat niet te makkelijk of te moeilijk is. Op alle bibliotheekboeken zie je etiketten met letters. A, B en verder. Die letters geven aan voor welke leeftijd een boek is. Simpel toch?

Lees hoe het werkt

Lezen én luisteren

Download de online Bibliotheek-app

Waar je maar wilt e-books lezen en boeken luisteren? Het kan met de online Bibliotheek-app. Download hem snel en log in met je Bibliotheekaccount.
 

Naar de online Bibliotheek app

Voorleesfilmpjes

Lees alles over de Kinderboekenweek

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Log in met je Bibliotheekaccount en geniet onbeperkt van mooie filmpjes!

Naar jeugdbibliotheek.nl

Volg ons op social media