Informatiemiddag Technologie voor thuis

Dinsdag 25 juni 2024, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Benoordenhout

Kosten: Gratis

Leer over de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen door de inzet van technologische hulpmiddelen.

Wilt u graag langer zelfstandig thuis blijven wonen? En bent u benieuwd welke handige hulpmiddelen u daarbij kunnen helpen? Of bent u mantelzorger en kunt u hierbij wel wat extra hulp gebruiken? Kom dan op dinsdag 25 juni langs bij bibliotheek Benoordenhout.   

Daar kunt u die dag tussen 14.00 en 15.00 uur kennismaken met allerlei hulpmiddelen, die u ondersteunen bij de dagelijkse dingen.   

- Denk bijvoorbeeld aan een slimme deurbel, waarbij u via een schermpje in huis kunt zien en horen wie er voor de deur staat.   
- Of een app waarmee u als mantelzorger een deel van de zorg voor uw ouders kunt regelen. En waarmee u ook kunt zien of de lichten ’s nachts niet meer aan staan of de kookplaat wel is uitgezet. 
- Maar ook hulpmiddelen die beschermen bij vallen, die beter laten slapen en die helpen herinneren om medicijnen in te nemen.     

Wij kijken uit naar uw komst. Kunt u niet aanwezig zijn? Kijk dan op de website van Technologie voor thuis. Daar kunt u verkennen welke hulpmiddelen bij uw situatie passen.   

Wanneer?
Dinsdag 25 juni 2024, 14.00 - 15.00 uur

Waar?
Bibliotheek Benoordenhout, Wassenaarseweg 220 

Voor wie?
Iedereen die interesse heeft in hoe hulpmiddelen kunnen helpen met zelfstandig thuis blijven wonen. 

We willen graag weten hoeveel mensen er komen. Meld je daarom gratis aan via onderstaande knop. 

Aanmelden voor de informatiemiddag

Ga naar de website van Technologie voor Thuis