Hoe werkt het ... bij mij thuis?

Zaterdag 7 oktober 2023, van 11:00 tot 16:00 | Bibliotheek Bouwlust

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Proefjes doen met spullen die je thuis hebt liggen.

Het Weekend van de Wetenschap vindt dit jaar plaats op 7 & 8 oktober. Kom je zaterdag 7 oktober ook langs om een gratis proefjespakket op te halen?

Thuis proefjes doen
Buig een potlood met een glas water, maak bliksem met een lepel, of toeter je vrienden op met een klein stukje papier. Met de inhoud van het pakketje kun je, samen met je ouders, leuke proefjes doen met spullen die je thuis hebt liggen. Dat past weer bij het thema van de Kinderboekenweek 'Bij mij thuis".

Bij ons thuis ... Villa Vontura

Als je toch naar de bibliotheek komt om het proefjespakket te halen, doe dan meteen mee met de Silent Disco van Arie Vontura. Arie speelt om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Wel even aanmelden. Klik HIER voor meer informatie.

 

Op 7 & 8 oktober 2023 is het weer zover: het Weekend van de Wetenschap. Een weekend waarin iedereen overal in Nederland een kijkje achter de schermen kan nemen van de wetenschap en techniek. Dit jaar staan we tijdens Weekend van de Wetenschap stil bij de vraag: ‘Hoe werkt het?’ Kom jij ook kijken wat de wetenschap allemaal kan? Kom dan naar Weekend van de Wetenschap: hèt gratis wetenschapsfestival voor iedereen van 8 tot 88 jaar.