Museumavond stadsdeel Escamp

Woensdag 15 mei 2024, van 17:30 tot 20:15 | Bibliotheek Bouwlust

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 15 mei nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van Escamp uit voor een gezellig avondje kunst in het museum. Iedereen is welkom: je kunt alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen die je naar het museum brengen.

Wat is er te doen? 
Het hele museum is open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat je verrassen door De Haagse school in een ander licht, Universum Max Beckmann, Mondriaan & De Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop.

Zin om gewoon te genieten van het museum, een liveoptreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis.  

Wil je mee met de bus? U kunt opstappen bij de bibliotheken Escamp, Wateringse Veld, Bouwlust en Moerwijk.
De bus vertrekt om 17.30 bij de bibliotheek. Om 20:15 gaat de bus weer terug. 

Aanmelden
Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor een plekje in de bus. Je kunt je aanmelden door te bellen naar 070-752 66 66, te mailen naar bouwlust@bibliotheekdenhaag.nl of schrijf je in bij de balie in de bibliotheek.