De Samen Slim met je Smartphone Show met Freek Zwanenberg

10 april 2024, van 14:00 tot 14:45 | Centrale Bibliotheek, Lab B (3e verdieping)

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je eerste smartphone is een hele stap waar veel bij komt kijken! Het is daarom erg belangrijk om hierover in gesprek te gaan om samen tot oplossingen te komen. Doe daarom mee met de interactieve "Samen Slim met je Smartphone Show" tijdens het "My First Smartphone Festival", gepresenteerd door Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media!

De Samen Slim met je Smartphone Show

In de Samen Slim met je Smartphone Show voeden we elkaar met tips en oplossingen om zo van elkaar te leren. Kinderen krijgen in dit programma alle ruimte om te komen met oplossingen voor de opvoedkwesties waar ouders/opvoeders mee worstelen. Waar zitten de zorgen van ouders/verzorgers? Door de kinderen serieus tenemen en een kinderpanel te betrekken bij smartphone-opvoedkwesties is er een grote kans dat de ouders/verzorgers met vertrouwen dilemma’s bespreken. Hierdoor weten ze samen obstakels te overwinnen en uitdagingen met elkaar aan te gaan!

De Samen Slim met Je Smartphone Show is een interactief zaalprogramma voor kinderen van 8 tot 12 jaar en hun ouders/opvoeders. Doe je ook mee? Klik dan op de onderstaande knop om je aan te melden!

Aanmelden

Samen met Bureau Jeugd en Media is het programma De Samen Slim met je Smartphone Show tot stand gekomen. Bureau Jeugd en Media, biedt al jaren maatwerk op het gebied van mediaopvoeding, mediawijsheid en digitale geletterdheid.