Lunchconcert i.s.m. Koninklijk Conservatorium

Donderdag 30 mei 2024, van 12:30 tot 13:00 | Podium B, 5e verdieping

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In onze serie lunchconcerten speelt pianist Michele Guerrieri muziek van Mozart, Scriabin en Ligeti. Iedereen is welkom!

Kom genieten van een middag vol prachtige muziek tijdens ons lunchconcert in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium!

Programma door Michele Guerrieri, piano:
- W.A. Mozart - Piano sonata n.9 K 311 in D major
Allegro con spirito | Andantino con espressione | Rondò allegro
- A. Scriabin - "Vers la Flamme" op.72
- Ligeti - Etudes
nr.5 "Arc-en-ciel" | nr. 7 "Galamb Borong" | nr.17 "A bout de souffle"

Pianist Michele Guerrieri volgt momenteel een onderzoeksmasteropleiding bij Ellen Corver aan het Koninklijk Conservatorium. Eerder behaalde hij zijn masterdiploma met hoge cijfers aan het "Conservatorio Rossini di Pesaro" in Italië, sloot hij een postdoctoraal examen af aan de Pinerolo Muziekacademie van Turijn, en won prijzen door deel te nemen aan nationale en internationale muziekcompetities.Hij speelde verschillende keren als solist in concerten. Muzikale ervaring deed hij op in diverse theaters en podia veelal in Italië, maar ook daarbuiten. Waaronder een artistiek project van de opera "Blauwbaard's kasteel" van Béla Bartok in een versie voor zangers en piano. En verder nam hij deel aan de wereldpremière van “11000 Saiten” van Georg Friedrich Haas, in een compositie voor kamerorkest en 50 microtonaal gestemde piano's op de beurs van Bolzano.

Reserveer alvast je ticket!

reserveren