PraatjePAARD met Flaire

Vrijdag 3 mei 2024, van 18:30 tot 19:30 | Podium B (5e verdieping)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bij editie nummer 4 van PraatjePAARD zijn het de mannen van Flaire die op de bank plaatsnemen. Voor wie het nog niet weet: bij PraatjePAARD gaan artiesten die optreden in Haagse poptempel PAARD in gesprek met jou! Dus kom langs en vraag alles wat je van ze wil weten...

'Zelfgebrouwen, ongepolijst en vooral erg dansbaar. Met een explosieve energie nemen Max Lorenzo, Holty en producer Yves Springer hun publiek mee langs een veelzijdig pop repertoire met invloeden van elektronische muziek'. Zo staat te lezen in de biografie van Flaire.  

Het trio werkt sinds 2022 met elkaar en plaatste enkele tracks op internet. Dat wekte de interesse van onder meer DJ’s Tjade en Moody  Mehran die hun set op Lowlands afsloten met de track ‘Oog in Oog’. Flaire trad met hun beats met Nederlandstalige teksten op in bijvoorbeeld de Melkweg en op de festivals Life I Live en Eurosonic Noorderslag. Inmiddels zijn er 2 EP's verschenen.
 
De avond voor hun inmiddels uitverkochte show in PAARD komen ze naar de Centrale Bibliotheek om onder begeleiding van host Marco Bijsterbosch al je vragen te beantwoorden. Reserveer hieronder je gratis plekje voor vrijdag 3 mei, 18.30 - 19.30 uur. PraatjePAARD vindt plaats in Podium B op de 5e verdieping. 
 
Leuk weetje: de eerste roem verwierf Flaire met hun nummer ‘Na Vannacht’ op.... jawel, Tiktok!

Ja, ik reserveer mijn plek!