KOO: Leer de ukelele

6 december 2023, van 14:00 tot 15:00 | Centrale Bibliotheek, Dok B, 4e verdieping

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig naar de bieb voor een kunstworkshop!

Bibliotheek Den Haag biedt in juli en augustus een reeks gevarieerde activiteiten aan. Doe mee met deze workshop voor beginners en leer de basisakkoorden en noten van de vrolijke mini-gitaar met vier snaren.

Maak kennis met de ukelele 
Is de ukelele een instrument waar je meer van wil weten of meer mee wil doen? Dan is deze workshop een geweldige kans om kennis te maken met de ukelele.  Tijdens de workshop leer je de basisakkoorden en noten van dit instrument en ga je aan de slag met verschillende ritmes. Ook krijg je tips en tricks mee van de docent zodat je ook thuis verder kunt oefenen.  Voor deze workshop hoeft u niet uw eigen instrument mee te nemen. De ukeleles worden door ons verzorgd.

Patrice Martel 
De Canadese Patrice Martel heeft diploma’s in Jazz Improvisatie en flamenco gitaar. Hij studeerde aan het Spaanse Consveratorium en Codarts Rotterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring geeft hij les aan gitaristen van alle leeftijden en niveaus.

Aanmelden 
Zin om mee te doen? Je kunt je aanmelden via de knop hieronder. (Deze workshop is voor volwassenen.)

Aanmelden

Deze workshop wordt aangeboden door KOO (Kunst Onderwijs Organisatie) in het kader van de KOO-zomerschool. De hele zomervakantie zijn er in verschillende bibliotheken kunstworkshops. Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag en Fonds 1818.