Volks Universiteit: Zomercursus Introductie Nederlandse Gebarentaal

Woensdag 17 juli 2024, van 14:00 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek, Dok B (4e verdieping)

Kosten: € 135,00

Ben jij nieuwsgierig naar de Nederlandse Gebarentaal? Doe dan mee met deze korte intensieve introductiecursus en leer de basis en achtergrond van de gebarentaal.

Door het actief oefenen met elkaar gedurende deze 3 dagen maak je kennis met praktische gebaren zoals Begroeten en Kennismaken. Maar ook leer je over jouw Naamgebaar en begin je met het Vingerspellen. Naast deze interessante onderwerpen komt ook de cultuur aan bod en duiken we kort in de geschiedenis van deze taal.

Doel is om tijdens de laatste dag korte gesprekken met elkaar te voeren. We sluiten op een speelse manier af met muziek en een wedstrijdje.Het lesmateriaal wordt verzorgd door de docente. Het cursusboek is tijdens de eerste les te verkrijgen voor € 15 (graag gepast contant betalen bij de docente).

Lijkt het je interessant om hier aan deel te nemen? Meld je snel aan!

Wanneer je lid bent van de Openbare Bibliotheek Den Haag, ontvang je 10% korting op deze cursus. Vermeld je lidmaatschapsnummer onderaan op het inschrijfformulier in het vakje 'Pasnummer'; de korting wordt dan automatisch verwerkt.

3 lessen van 3 uur

  • woensdag 17 jul 2024 - 14:00 – Centrale Bibliotheek – Dok B - 4e etage
  • donderdag 18 jul 2024 - 14:00 – Centrale Bibliotheek – Dok B - 4e etage
  • vrijdag 19 jul 2024 - 14:00 – Centrale Bibliotheek – Dok B - 4e etage

Inschrijven