In gesprek met popfotograaf Rob Verhorst

12 april 2024, van 20:00 tot 21:30 | bibliotheek Leidschenveen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Flitsende opening van de foto expositie Popartiesten in beeld.

Van 12 april tot en met 18 mei is de expositie 'Popartiesten in beeld' te zien van popfotograaf Rob Verhorst. Het oeuvre van Rob Verhorst omvat een periode van ruim 45 jaar. Met foto's van de eerste Blondie concerten in 1978, via 17 Prince concerten, tientallen edities North Sea Jazz, ontelbare optredens in AHOY en de grote stadions tot de meest intieme portretten rond concerten is Rob Verhorst een uitzonderlijke grootheid in de muziekfotografie.

In gesprek 
Op vrijdagavond 12 april wordt de expositie geopend en maken we kennis met Rob en zijn liefde voor fotografie en muziek. Hij gaat in gesprek met YvonJane van Leeuwen; artiest en kunstenares met meer dan 20 jaar professionele ervaring op de planken en tegenwoordig vooral mixed media kunstenares.
Rob vertelt over zijn werk en leven als popfotograaf en geeft fotografietips. Natuurlijk beantwoordt hij ook alle vragen uit het publiek! De avond zal worden aangekleed met sfeervolle fotobeelden en bijpassende popmuziek. 

Rob Verhorst
Rob Verhorst werkt sinds 1978 als professioneel fotograaf in de popmuziek. De liefde voor fotografie en muziek is zijn grote drijfveer. Hij heeft in zijn loopbaan alle grote en kleine popartiesten voor zijn lens gehad. Zijn foto's worden wereldwijd gepubliceerd en zijn veelvuldig gebruikt voor platen / CD / DVD en boekcovers.

Reserveren
Wil je deze bijzondere avond bijwonen? Reserveer een plaatsje via onderstaande knop. Inloop vanaf 19.45 uur. 

RESERVEREN