Krokus Kabaal: &Julia de musical (6+)

23 februari 2024, van 14:30 tot 15:15 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie!

Ook dit jaar zijn we terug in de voorjaarsvakantie met diverse workshops en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen 0-12 jaar. Tijdens deze spetterende week laten kinderen van zich horen: zing, spring, dans, denk, ontdek en doe mee bij de acht cultuurankers van Den Haag. 

&Julia
Hét meest bekende meeslepende liefdesdrama van Shakespeare ooit, nu eindelijk gebracht als prachtige musical! Laat je verrassen!

Daphne Groot speelt eindelijk Julia. Ze tekent na jaren voor DE hoofdrol van een grootse en meeslepende musical! Maar wacht even… Waar is iedereen eigenlijk? Vandaag begon de tour toch? Hallo? Iemand? Waar zijn haar collega's? Het decor?
Daphne staat in het verkeerde theater. Met zoveel kinderen in de zaal zal het publiek ook niet op de goede plek zijn! ‘t Is ook wel een klein theater voor een cast van 60… Ze had er zo veel zin in! Ze heeft hier maanden naartoe gewerkt! Het publiek kan je ook niet zomaar naar huis sturen…

The show must go on, ook als je in je eentje bent!

Reserveren
Kom je ook? Bestel van tevoren kaarten via onderstaande knop. Maximaal 1 begeleider per kind. Graag zowel voor begeleiders als kinderen een kaartje reserveren.

Cultuuranker
Krokus Kabaal is georganiseerd door de samenwerkende cultuurankers. Kijk op www.krokuskabaal.nl voor meer informatie en actuele tijden. 

reserveren