Kralen sieraad maken

15 februari 2024, van 19:30 tot 21:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Workshop voor volwassenen

Ludmila Verbna is een allround kunstenares die meer dan 20 jaar geleden vanuit Oekraïne naar Nederland verhuisde. Nadat het haar was gelukt om open te staan voor nieuwe kansen bleef ze zoeken naar haar plaats in het leven in een ander land. Dat is gelukt! Als zelfstandig ondernemer ontplooit ze inmiddels activiteiten in drie richtingen: taallessen, grafisch ontwerp en kunstnijverheid. 

Het kralenspel
Geïnspireerd door het boek van Hermann Hesse Het kralenspel probeert Ludmila de essentie van het spel te begrijpen en de kralen van de belangrijkste gebeurtenissen in de “ketting van het leven” te rijgen. Haar werk kenmerkt zich door levendige kleuren, gelaagdheid en talrijke details. 

Workshop kralen sieraad maken
Tijdens de workshop maak je onder begeleiding van Ludmila een eigen sieraad. Je gaat aan de slag met Het kralenspel en maakt een grote kraal van veel kleine kraaltjes. Als je goed naar één kraal kijkt, zie je niet alleen een stuk glas, maar een nieuwe wondere wereld die je gaat verkennen. Je creërt je eigen meesterwerk waar je je leven een beetje mee kunt verfraaien. 

Reserveren
Zin om onder begeleiding van Ludmila het kralenspel te spelen en een eigen sieraad te maken? Reserveer een plekje via onderstaande knop.

Expositie sieraden Ludmila
De hele maand februari toont Ludmila een selectie van door haar gemaakte sieraden in de vitrines in bibliotheek Leidschenveen. 
Meer werk van Ludmila is te zien op haar website www.glass-bead-games.nl of Instagram - #glass.bead.games
 

reserveren