Jazzconcert door het Hendrik Müller Trio

Zondag 28 januari 2024, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Beleef een heerlijke zondagmiddag in bibliotheek Nieuw Waldeck met het Hendrik Müller Trio!

Reserveren

Het Hendrik Müller Trio is ontstaan in het begin van 2020 en markeert het startpunt van een nieuw muzikaal pad voor de jazz contrabassist en componist Hendrik Müller. Na jaren van toeren heeft hij zijn droom om eigen muziek te spelen met zijn eigen jazz trio kunnen verwezenlijken. 

De muziek is energiek en toch beschouwend, vol onverwachte wendingen en geeft veel ruimte voor improvisatie. De focus ligt hierbij op het samenspel van de gehele band terwijl er voor Hendrik voldoende ruimte is om zijn instrument, de contrabas, solistisch in de schijnwerpers te zetten.​ Samen met de pianist Christian Pabst, beschreven door Jazz Weekly, USA als „A unique voice at the ivories“ en Nick Thessalonikefs op drums heeft Hendrik de perfecte combinatie van muzikanten en vrienden gevonden om zijn muzikale ideeën te verwezenlijken. 

Datum en tijd
Zondag 28 januari, aanvang 14.oo uur

Reserveren
Toegang is gratis, reserveren is verplicht en kan via bovenstaande knop. 

Binnen de gemeente Den Haag wordt een onderzoek gehouden bij culturele instellingen. Wij krijgen graag een beter inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen wij u om uw postcode en huisnummer (incl. eventuele toevoeging). Bijvoorbeeld: 1234AB 12C. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden en zullen u dus ook geen ongevraagde reclame o.i.d. toesturen.