Krokus Kabaal: Ik zou wel een kindje lusten (3+)

28 februari 2023, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je hoeft je niet te vervelen in de Krokusvakantie, want het is weer tijd voor KrokusKabaal! Kom naar bibliotheek Nieuw Waldeck voor deze vrolijke en interactieve voorstelling!

Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.

In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten.
De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten.Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging...
Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil... er worden geen kindjes opgegeten!

Joes Boonen is vanaf september 2015 te zien op Nickelodeon in de nieuwe tv-serie van Dirk Scheele. Ook speelt ze de voorstelling Dikkie Dik en de taart. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Reserveren
Wil je komen kijken naar deze voorstelling? Reserveer dan snel jouw kaartje via de knop 'reserveren'. 

Datum en tijd
Dinsdag 28 februari, aanvang 10.00 uur. 

KrokusKabaal is het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie van 25 februari t/m 3 maart! Check het bomvolle programma met theater, dans, workshops en meer op www.krokuskabaal.nl

Het thema dit jaar is RaaR?! Haal bij ons of een van de andere Cultuurankers een knutselpakket op en maak met dit pakket het raarste monster dat je kan verzinnen. Zet hem op de foto op de raarste plek die je kan bedenken! Upload deze daarna met de hashtag #raarkrokuskabaal op Instagram of Facebook en maak kans op mooie en leuke prijzen; waanzinnige speelgoedprijzen van TOP1TOYS of kaartjes voor een leuke kindervoorstelling! De winnaars maken we op 6 maart bekend via www.krokuskabaal.nl en social media.
 

Reserveren!