Krokus Kabaal: Klauterstout (4+)

2 maart 2023, van 11:30 tot 12:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je hoeft je niet te vervelen in de Krokusvakantie, want het is weer tijd voor KrokusKabaal! Kom naar bibliotheek Nieuw Waldeck en klauter mee tijdens deze vrolijke voorstelling!

In Klauterstout verliezen twee bouwvakkers zich in het bouwen van een speeltuin. De vloer is van lava, en het spelen kan beginnen!
Wat begint als onschuldige competitie, loopt langzaam uit in een speelse chaos waarin de mogelijkheden van het lichaam en omgeving worden opgezocht.

Tijdens deze bijzondere voorstelling leren kinderen op een veilige manier risico's inschatten. Wat begint als een humoristische en acrobatische voorstelling verandert al gauw in een mee-doe-avontuur waarbij kinderen zelf het podium opkomen en de acteurs veranderen in klimpalen en loopbruggen. Kom je ook klimmen en klauteren?

Reserveren
Wil je komen kijken naar deze voorstelling? Reserveer dan snel jouw kaartje via de knop 'reserveren'.

Datum en tijd
Donderdag 2 maart, aanvang 11.30 uur. 

KrokusKabaal is het leukste theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de voorjaarsvakantie van 25 februari t/m 3 maart! Check het bomvolle programma met theater, dans, workshops en meer op www.krokuskabaal.nl

Het thema dit jaar is RaaR?! Haal bij ons of een van de andere Cultuurankers een knutselpakket op en maak met dit pakket het raarste monster dat je kan verzinnen. Zet hem op de foto op de raarste plek die je kan bedenken! Upload deze daarna met de hashtag #raarkrokuskabaal op Instagram of Facebook en maak kans op mooie en leuke prijzen; waanzinnige speelgoedprijzen van TOP1TOYS of kaartjes voor een leuke kindervoorstelling! De winnaars maken we op 6 maart bekend via www.krokuskabaal.nl en social media.

Reserveren!