Koffietijd! Met live muziek en inspiratie uit de wijk.

8 december 2023, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis, vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Komt u ook naar bibliotheek Scheveningen op vrijdag 8 december? Een gezellige ochtend vol inspiratie.

Koffietijd! in de bibliotheek

Op vrijdag 8 december bent u van harte welkom in bibliotheek Scheveningen voor een gezellige en informatieve koffieochtend. 

Koffie, krantje, lekkers en muziek

Medewerkers van de bibliotheek hebben allerlei lekkers gebakken voor bij uw kopje koffie en thee. Maak een praatje, snuffel tussen de boeken en tijdschriften en geniet van de live cello- en vioolmuziek door studenten van het Conservatorium!

Veel te doen in Scheveningen

En loop vooral een rondje langs de verschillende lokale instellingen die zich presenteren. Er is van alles te doen in Scheveningen en Den Haag! 

Er is onder andere een kunstenaar van KopS (Kunst op Scheveningen) aanwezig. Zo kunt u meer te weten komen over de kunstwerken die regelmatig in bibliotheek Scheveningen te zien zijn. IVN Den Haag vertelt over hun natuurwandelingen en andere activiteiten.

Vanuit de gemeente is er een geldconsulent en iemand van sociale zaken aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden wanneer u of een bekende van u problemen ervaart op sociaal of financieel gebied. Ook het Servicepunt XL van het Kalhuis is vertegenwoordigd, zij kunnen u helpen met bijv. formulieren en aanvragen. 

Gasvrij Scheveningen heeft veel handige tips om geld te besparen èn een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat. En had u al eens gehoord van de Spullenbak? Na deze koffieochtend is er grote kans dat u er eentje aanvraagt! 

Het CJG kan u meer vertellen over het project 'Buurtgezin' en ook Kommunika en YMCA zijn aanwezig om te vertellen over hun activiteiten. 

Creatief ontspannen

Wilt u gewoon relaxed of creatief bezig zijn? Dan kunt u gezellig meepuzzelen, kleuren of een eenvoudig kerststukje te maken. 

Komt u ook? 

Welkom! De ochtend is doorlopend toegankelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. De toegang is gratis, reserveren niet nodig.