'Bij mij thuis' - Voorleestheater voor peuters (2+)

Vrijdag 6 oktober 2023, van 09:15 tot 11:00 | bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke 1e vrijdag van de maand een feestje voor peuters! Deze maand een feestelijk programma in het thema van de Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis'

Voorlezen kan altijd en overal: thuis, op school en natuurlijk in de bibliotheek. In bibliotheek Scheveningen wordt voorlezen elke 1e vrijdag van de maand extra leuk! Liedjes zingen, dansen, knutselen, verkleden: we trekken alles uit de kast om er een feestje van te maken. Dat is niet alleen genieten voor de peuters, maar ook voor papa/mama/opa/oma. Kom je ook?

In de Kinderboekenweek hebben we een leuk peuterprogramma rond het thema 'Bij mij thuis'. Neem een lievelingsding van thuis mee: een knuffel, een stuk speelgoed, je eigen drinkbeker of iets anders... wat kies jij?

Voor jonge kinderen vanaf ongeveer 2 jaar met hun (groot)ouders. Inloop met koffie en thee vanaf 9.15 uur, start voorleestheater om 9.30 uur. 

Reserveren is niet noodzakelijk, je kunt gewoon binnenlopen!

(NB deze activiteit is niet bedoeld voor peutergroepen van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Wil je als instelling met je groep naar de bibliotheek komen, leuk! Maar neem dan even contact op, dan bespreken we wat er mogelijk is.)

Bibliotheek Scheveningen
Scheveningseweg 333.
070-3538620 | Scheveningen@bibliotheekdenhaag.nl