Kinderworkshop met illustrator Paco Vink

9 december 2023, van 12:00 tot 13:00 | Schilderswijk

Kosten: Gratis reserveren : schilderswijk@bibliotheekdenhaag.nl

Milja Praagman met Magneetje

Binnenkort geeft illustrator Paco Vink een workshop! Hij laat zijn werk zien en helpt jullie zelf iets moois te maken. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Misschien ken je Paco Vink wel van de boeken van André Kuipers, de serie Gamehelden van Marcel van Driel of mischien wel van Rutger, Thomas en Paco. Hoe dan ook komt hij binnenkort in bibliotheek Schilderswijk op bezoek. Hij laat zijn werk zien en helpt jullie zelf iets moois te maken! De workshop is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Reserveren is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je op tijd op! Je kunt mailen naar schilderswijk@bibliotheekdenhaag.nl

Alvast een paar voorbeelden zien van de illustraties van Paco Vink?

Kijk op de webiste www.pacovink.nl